Svajonių sijonas

sausio 14, 2018






Kiekviena mergina turi kokią nors paslaptį, kurio drabužio labiausiai nemėgsta. Mano paslaptis- nemėgstu sijonų, o sukneles dievinu. Bet kažkodėl visą laiką be galo norėjau tokio tipo sijono, vis parduotuvėse žiūrėdavau į juos, bet niekada neįsigydavau. Man jis atrodydavo toks gražus, prie visko derantis ir tinkantis visoms progoms.

Kaip mano spintoje atsidūrė šis sijonukas? Naršydama Instagram'e pamačiau pas vieną merginą, kad ji apsilankė naujoje parduotuvėje- Bulvaras, tai drabužių ir papuošalų išparduotuvė Kaune (kuri randasi Uosio g. 10) ir pamačiusi, kad ten vyksta didelės nuolaidos ( vienas už pilną kainą, o antras, trečias ir t.t. su 50% nuolaida) nusprendžiau apsilankyti ir ką nors įsigyti ir aš. Parduotuvės dizainas labai jaukus, kolektyvas taip pat yra labai malonus, pagelbi visais klausimais. Na ir žinoma kaip priklauso išsirinkau ne vieną drabužėlį, kad jau tokios nuolaidos (galioja iki sausio 16d. tad paskubėk jei nori ką nors įsigyti).


Bet šiandien pakalbėsiu apie sijonuką. Jo sudėtis 100% poliesteris, labai patogus, puikiai glundantis, rudo atspalvio su blizgučiais. Nuo tos dienos kai užsidėjau pirmą kartą vis noriu jį daugiau nešioti. Pilna kaina 22€ na, bet jei perki daugiau, kaip ir aš dariau gauni 50% nuolaidą. Žinoma prie šito OOTD pasirinkau ir minimalistinį papuošalą taip pat iš Bulvaro išparduotuvės. Prie nuostabaus sijono priderinau megztinį aukštu kaklu, rankinę ir žieminius batus.


─────────────────────────────────────────────────────────────────
sijonas Bulvaras/ rankinė Chanel/ megztinis aukštu kaklu Zara/ grandinėlė Bulvaras
─────────────────────────────────────────────────────────────────






Post Comment
Rašyti komentarą