Makeup Revolution Iconic 1 : Ką gauname už nedidelę kainą?

sausio 21, 2018

Dažnai galvojame ar tikrai verta pirkti akių šešėlių paletes ar kitus produktus, kurie yra tikrai nebrangūs. Tad šiandien nusprendžiau pasidalinti savo nuomonę apie Makeup Revolution Iconic 1 akių šešėlių paletę, kurios kaina šiuo metu Eurokos parduotuvėje apie 6eurus.

Šios šešėlių paletės pakuotė yra gana paprasta, dangtelis yra permatomas ir plastmasinis, kuris atrodo kad tikrai lengvai sulūš, neturi veidrodėlio tai dar vienas minusas pakuotėje. Bet svarbiausia gi produktas, o ne pakuotė. Dar prie šios paletės priklausė ir šepetėlis su kempinėle, bet jau senai  išmestas, nes buvo nenaudojamas.

O apie pačią paletę, tai į ją įeina 12 spalvų, kurios tarpusavyje dera. Tad su šia palete galite pasidaryti ir lengvą dieninį akių makiažą ir vakarinį. Iš visų spalvų tik dvi rudo atspalvio yra matinės, o visos kitos likusios turi blizgučių daugiau ar mažiau. Pigmentacija yra tikrai gera už tokią nedidelę kainą. Blizgios spalvos geriau ir stipriau dengiasi pirštu, bet taip būna su dauguma blizgių spalvų, taip pat jos stipriau ir pigmentuotos už matines.  Sklaidosi taip pat labai gerai, kai kurios spalvos su šepetėlių šiek tiek sunkiau pasiima, bet labai lengva jas sluoksniuoti ir išgauti sau norima spalvų intensyvumą. Kiek išsilaiko be bazės nežinau, nes mano vokai labai greitai riebaluojasi, tad visada su visais šešėliais naudoju bazę, o su baze išsilaiko tikrai neblogai.

Nors ir pačios paletės išvaizda nėra ypatingai graži ar prabangi, tačiau pats produktas tikrai neblogas. Tad tikrai verta įsigyti ir išmėginti. 




Post Comment
Rašyti komentarą