2017 metų mėgstamiausi

sausio 11, 2018







Sveikos merginos! Jau įpusėjo sausio mėnesis, bet noriu pasidalinti savo mėgstamiausiais produktais 2017 metais. Pabandžiau išskirti 5 produktus kurie labiausiai patiko 2017 metais, buvo tikrai nelengva, nes turiu ne vieną produktą, kuria be galo patinka.


Ingrid matiniai lūpų dažai (nr.309)

Tai mano must 2017 metų matiniai lūpų dažai. Esu be galo patenkinta, nes ir išsilaiko labai ilgai, ir tuo pačiu padrėkina lūpas jų nesausindamas. Tikrai kiekvienai siūlau išmėginti, o ir spalva labai graži.

Golden Rose matte lipstick crayon (nr.18)

Ką galiu pasakyti apie šią lūpų kreidelę, kad ji nereali. Tikrai nemažai klausimų gaunu koks tai produktas ir kokia spalva. Kas keisčiausia, kad pirma kartą kai pasidažiau man spalva nelabai patiko, bet dabar naudoju vos ne kiekvieną dieną. O ir kaina labai juokinga šios kreidelės.

Catrice HD Liquid Coverage foundation (nr.10)

Nors ir turbūt pati paskutinė iš visų merginų išmėginau šią pudrą ir tik link 2017 metų pabaigos, bet tikrai labai patiko. O platesnę mano nuomonę galite rasti čia.

Paese kontūravimo paletė (nr.1)


Apie produktą galima pasakyti, kad patinka, kai jau yra matomas dugnas. O šitoje kontūravimo paletėje dugnas jau neryškiai matosi. Na ir žinoma platesnė apžvalga yra čia.

The Organic Pharmacy sausasis vanilės aliejus "Sweet Vanilla Dry Oil"


Na ir paskutinis produktas, bet nesusyjantis su kosmetika. Šį sausą vanilės aliejų, kuris tinka veidui, plaukams ir odai pamilau tikrai greitai. Jau naudoju nemažai laiko ir atrodo, kad jis visai nemažėja, tikrai yra labai skalsus. O visa apžvalga, kuri skirta tik šiam aliejui galite rasti čia.
Post Comment
Rašyti komentarą