TONYMOLY veigo kaukės

gruodžio 10, 2017

Tiesą pasakius niekada nemėgdavau lakštinių kaukių, nes labai nepatogu, negali daug judėti, nes bijai, kad nuslys nuo veido. Bet kartas nuo karto padarau išimtį ir palepinu veiduką su jomis. Tad šį kartą išbandžiau TONYMOLY lakštines veido kaukes. 
Pirmoji kaukė kurią išbandžiau, tai Broccoli Mask Sheet Vitality. Pagal kaukės aprašymą po šios kaukės oda turėtų būti pailsėjus, atrodyti sveikai ir gyvybingai.
Antroji-Aloe Mask Sheet Moisturizing. Drėkinamoji kaukė. Šis kaukės lakštas yra prisotintas alijošiaus ekstraktu, sudėtyje taip pat turi vitaminų B ir E, tad kaukė puikiai pamaitina ir padrėkina veidą . Pojūtis panaudojus kaukę man tikrai labai patiko: nesijaučia lipnumo kai po daugumos kaukių, veidas intensyviai padrėkintas bei pamaitintas, o ko daugiau jam reikia kai yra išsausėjas.
Abi jos nenuslysta nuo veido judant, nėra tos lakštinės kaukės kurias užsidėjus visas skystis varvėtų nuo veido. Antroji kaukytė turi švelnų alijošiaus kvapą. Įpakavimai yra gražūs, susyjantys su kaukės sudėtimi. Kaukę patartina laikyti ant švariai nuplauto veido 20-30 minučių.
Jei nori jas įsigyti, kreipkis į J.Beauty , pardavėja parinks net pagal tavo veido odos būklę tinkančias kaukes. O kaina kiekvienos kaukės yra po 4eur.







Post Comment
Rašyti komentarą