Catrice HD Liquid Coverage foundation

gruodžio 03, 2017

Dauguma merginų gali klausti šio klausimo: Ar pigi kosmetika, kuri yra prieinama įsigyti kiekvienai gali būti gera, kaip ir brangi kosmetika? O mano atsakymas labai paprastas- TAIP.

Atsiradus Catrice naujienoms labiausiai iš jų norėjau išmėginti HD Liquid Coverage makiažo pagrindą. Kodėl? Nes vien tik HD raidės pasako, kad ši pudra puikiai tinka fotosesijoms ir filmavimuisi. Kas labiausiai sužavėjo, tai jos įpakavimas, tikrai neatrodo pigiai, stiklinis buteliukas su pipete, tad labai patogu naudoti pudrą.

Pagal gamintoją ši pudra turi ant veido atrodyti natūraliai, gerai maskuoti, suteikti matiškumo. Pudros konsistensija yra skysta, tad užtenka labai nedaug, kad padengtum visą veidą. Ir kaip gamintojas teigė, 100% sutinku su juo, nes padengus veidą jis atrodo natūraliai bei labai gerai užmaskuoja.

Pudrą išbandžiau ir su baze, ir be jos. Labiausiai patiko rezultatas su baze, nes naudojant be jos pudra labai išryškina sausas vietas. Mano turima spalva yra pati šviesiausia 010 light beige ir labai džiaugiuosi, kad ją išsirinkau, nes dienos bėgyje pudra šiek tiek oksiduojasi, o jei nenori dienos bėgyje turėti kaukės efekto dėl per tamsios pudros tada patariu rinktis šviesesnę nei tavo oda.


Įsigyti galite ČIA , kaina: 7,25e.





Post Comment
Rašyti komentarą