Minglemoose gertuvė-sveikatos link

gruodžio 16, 2017


Vanduo ilgą laiką man tikrai nebuvo draugas, pamiršdavau jį gerti ir tiesiog nelinkdavo ranka link jo, nes man jis buvo neskanus, tas pats skonis labai pabosdavo, jau geriau rinkdavausi gerti arbatą ar gaiviuosius gėrimus, nei vandeni. O ką kalbėti kai neišgerdavau reikiamos dienos normos vandens. Bet.. į mano rankas netikėtai pateko ši nereali gertuvė iš Minglemoose. Jos dizainas yra tikrai puikus, turi lengvai įstatomą ir išimamą ilgą konteinerį į kurį gali prisidėti įvairiausių vaisių, daržovių, prieskoninių žolelių ar ko tik išmanai, kad vanduo būtų žymiai skanesnis ir prisotintas reikiamomis medžiagomis. Taip pat šios gertuvės talpa yra net 900ml., dangtelis turi papildomą užrakinimo mechanizmą, yra ir rankenėlė, kurios pagalba patogiau nešti gertuvę bei ją prisisegti prie kuprinės, rankinės ar kur tiktai patogu. Pati gertuvė yra atspari smūgiams, taip kad keliauk su ja kur nori ir nebijok kad suduš ir išsipils vanduo.

Nežinai kaip pagardinti savo vandenį, kad jis būtų skanesnis? Prašau, Minglemoose svetainėje gali rasti nemokamą receptų knygą, kurioje yra prirašyta tikrai nemažai receptų. Beje, Minglemoose svetainėje yra ir skaičiuoklė, kuri Jums pagelbės ir suskaičiuos kiek vandens pagal svorį ir fizinį aktyvumą reikia išgerti per parą.

Ši gertuvė man 100% padėjo daugiau gerti vandens, prisipažinsiu, net įdomiau gerti,nes įdomu pažiūrėti kaip vaisiai ar daržovės atrodys tavo gertuvėje. Geriant daugiau vandens pagerėjo ir odos būklė. Tad tikrai džiaugiuosi išmėginusi šią gertuvę ir rekomenduoju kiekvienai, kurios taip pat kaip ir aš nemėgsta gerti vandens, bet žino kad reikia, tai ši gertuvė padės išspręsti šią problemą.

O ir dabar taikoma puiki Kalėdinė akcija! Nori nusipirkti vieną gertuvę sau, padovanoti draugams ar aprūpinti visą šeimą (net ir pačius mažiausius šeimos narius nudžiuginti su 300 ml. gertuve), užsuk į Minglemoose svetainę ir rask puikių nuolaidų!!

Gertuvę galite įsigyti ČIA. Kaina 14.99 eur.








1 komentaras on "Minglemoose gertuvė-sveikatos link"
  1. labai gerai termo gertuvės, ir vasarą ir žiemą praverčia, kai reikia išlaikyti gėrimą karštą. žiemą pasivaikščiojimams gamtoje, vasarą žygiams..

    AtsakytiPanaikinti