Douglas essential veido kaukės

lapkričio 26, 2017

Šias Douglas essential linijos tris fainučio dydžio kaukytes gavau dovanų per savo gimtadienį. Jų dydis tikrai pakerėjo, tokios mažos ir fainutės. Kiekvienos kiekis yra po 25ml. Na gerai, o dabar pereikim prie reikalo.

Pirmoji kaukytė žalioje pakuotėje- tonizuojanti kaukė (Tonifying mask). Yra žalios spalvos, tad išsitepus visą veidą su ja atrodai kaip kokia Fiona.

Antroji pilkoje pakuotėje- detoksikuojanti kaukė (Detox mask). Ji yra pilkos spalvos.

O trečioji- raminanti kaukė (Soothing mask). Yra švelniai rožinės spalvos.

Bendrai apie visas kaukytes: jas reikia tepti nedideliu sluoksniu, nes užtepus storesnį sluoksnį tektų žymiai ilgiau laukti kol sustings. Labiausiai patartina ant veido jas laikyti 10 minučių ir tada nuplauti su drungnu vandeniu.

Šias kaukes galima naudoti po vieną, bet taip pat galima visas tris išskirstyti tam tikrose zonose. Detox mask- T zonoje, Soothing mask- viršutinėje dalyje skruostų, o Tonifying mask- apatinėje dalyje skruostų, dalį barzdos, ant kaktos ties plaukais.

Panaudojus visas tris efektas tikrai stulbinamas, oda atrodo švaresnė, švelnesnė, nuraminta bei atgaivinta. Kartais panaudoju ir vieną kaukytę pagal tai ko mano veidui labiausiai reikia, o kartais kai turiu daugiau laiko kiekvieną kaukę atskirai palaikau ant savo veido po 10 minučių.











Post Comment
Rašyti komentarą