AliExpress laimikis-akių makiažo šepetėliai

rugsėjo 23, 2017

Sveikos merginos, labai noriu su jumis pasidalinti savo laimikiu iš AliExpress. Ne kartą esu girdėjusi įvairiausių atsiliepimų apie šepetėlius iš AliExpress, vieni jie būdavo labai geri, o kiti priešingai-labai prasti. Bet kadangi netyčia užmačiau šepetėlius, kurių kaina tikrai buvo juokinga, nusprendžiau juos įsigyti. Visų pirma, keturių šepetėlių rinkinys akims kainavo apie 1,20€, dar plius pirkau su siuntimu, kuris kainavo virš 1€. Šepetėliai atėjo kažkur per 18 darbo dienų, tikrai labai greitai ir saugiai, nebuvo niekur pasimetę, kaip dauguma AliExpress siuntinių. Taip pat neturėjo jokio specifinio kvapo, jau ne kartą juos ploviau ir nenubyrėjo nei vienas šerelis. Ko labiausiai bijojau, tai kad bus labai kieti ir sunku su jais dirbti, bet tai nepasiteisino, jie visiškai minkštučiai ir labai švelnūs.


Pirmasis šepetėlis-smailėjantis. Su šiuo šepetėliu labai patogu prestižiškai įdėti šešėlius į voko linkį, bei išorinį kamputį.


Antrasis-kirstas tiesiai. Geriausiai su juo išsklaidyti šešėlius. Gal šiek tiek per didelis mano akims, bet puikiai išsklaido šešėlius, o merginoms kurių vokai yra didesni puikiai tiks šis šepetėlis.


Trečiasis-kirstas kampu. Šį naudoju kaip ir pirmąjį - šešėlius įdėti į išorinį akies kamputį, bei linkį ir taip pat naudoju šešėlių sklaidymui.


Ir ketvirtasis- apvalėjantis. Puikiai tinkantis išsklaidyti šešėlius.

Šiuos šepetėlius galite įsigyti čia.
2 komentarai on "AliExpress laimikis-akių makiažo šepetėliai"
  1. Pati juos turiu, naudoju ir nesigailiu, kad nusipirkau! Kviečiu užsukti ir į mano blog'ą ;) http://atodayornow.blogspot.lt/

    AtsakytiPanaikinti