INGRID kosmetika

rugsėjo 10, 2017

INGRID- tai dekoratyvinė kosmetika sukurta mūsų kaimynų Lenkų, taip pat neperseniausiai atsiradusi ir Lietuvoje. Apie šią kosmetiką sužinojau visai nesenai, o gavus galimybę dar ir ją išmėginti iš www.feelthewow.lt internetinės parduotuvės, likau tikrai sužavėta. 


Matinio efekto INGRID makiažo bazė


Tai matinį efektą suteikianti INGRID makiažo bazė. Ji taip pat drėkina veiduką, sumažina poras. Pojūtis užtepus ant veido yra tikrai malonus, nėra tempimo jausmo, veidas tampa slidus, o produktai tepasi tolygiai. Naudojant jo, pudra tikrai išsilaiko žymiai ilgiau. Pakuotė yra tikrai tvirta, neatrodo pigiai, be to yra su dozatoriumi, tad labai patogu naudoti.

Bazės kaina: 10,99€. Įsigyti galite čia .


INGRID paakių ir veido maskuoklis (nr.09)


Tai paakių ir veido maskuoklis, kurio sudėtyje yra vitamino E, žaliosios arbatos ekstrakto, maskuoklyje yra ir UV filtras, kuris paakius apsaugo nuo saulės spindulių. Šis maskuoklis puikiai iššviesina paakių zoną, bei labai gerai maskuoja, o norint ir stipresnio maskavimo galima jį sluoksniuoti. Pakuotė kaip ir makiažo bazės yra tvirta ir patogi.

Maskuoklio kaina: 5,28€. Įsigyti galite čia .


Bambukinė biri INGRID pudra

Tai matinio užbaigimo bambukinė pudra. Aprašyme rašoma, kad tinka visų tipų odai, o ypač jautriai ir riebiai, tad gali naudoti iš dalies visos merginos. Pudra naudojasi tikrai skalsiai, tad užteks tikrai ilgam laikui, beje ji suteikia matinį efektą, o naudojant šią birią pudrą makiažas išsilaiko žymiai ilgiau matinis.

Bambukinės pudros kaina: 6,57€. Įsigyti galite čia .


Akių šešėliai INGRID EGOIST (nr.24)

Pradėsiu nuo to, kad šių šešėlių pigmentacija- NEREALI! Tikrai nesitikėjau, kad jie bus tokie pigmentuoti, be to sklaidosi gerai. Vienas dalykas kas man nepatiko, tai pakuotė, nes ją atidarinėjant atrodo, kad sulūš, o ką kalbėti apie vežimasi kur nors.

Šešėlių kaina: 5,99€. Įsigyti galite čia .


Akių šešėliai INGRID EGOIST (nr.14)

Antrų šešėlių man labiausiai gaila, nes kurjeris veždamas man, sugebėjo juos sudaužyti. Bet aš nebūčiau aš, paėmiau juos ir susitvarkiau su alkoholiu. Jų pigmentacija taip pat yra labai gera ir sklaidosi puikiai. Minusas-pakuotė.

Šešėlių kaina: 5,99€. Įsigyti galite čia .


Skystas INGRID akių kontūro pravedimas

Tai pravedimas turintis ypač ploną plunksnelę, su kuria patogu nubrėžti labai ploną liniją. Vienas minusas tai, kad plunksnelė yra labai minkšta, tad sunku nubrėžti liniją neišsitepus blakstienų. Jis ant akyčių išsilaiko tikrai ilgą laiką, neatsispaudžia ant voko dienos bėgyje.

Pravedimo kaina: 9,99€. Įsigyti galite čia .


INGRID matiniai lūpų dažai (nr.309)

Ir paskutinis produktas, kurį išbandžiau iš INGRID, tai matiniai lūpų dažai. Spalvytė yra tikrai labai graži, pigmentuota, lūpdažio tekstūra yra kreminė, todėl labai patogu užtepti ant lūpų, visai nesausina lūpų, netgi šiek tiek jas padrėkina, išsilaiko gana ilgai. Pakuotė-tvirta.

Matinio lūpdažio kaina: 7,88€. Įsigyti galite čia .

Bendrai apie visus produktus galiu pasakyti, kad man jie visi labai patiko, apart kelių produktų pakuotės. Tad tikrai nuoširdžiai siūlau kiekvienai išbandyti ką nors iš INGRID kosmetikos priemonių. O didesnį asortimentą INGRID produktų galite rasti www.feelthewow.lt!
Post Comment
Rašyti komentarą