Gold Beauty Line| paakių ir lūpų kaukės

birželio 27, 2019







Sveikos merginos! Jau senai ir berašiau, bet atėjo metas prisėsti ir parašyti įrašą. Šiandien labai noriu pakalbėti apie kaukes. Ne šiaip sau kaukes, o paakių ir lūpų.

Paskutiniu metu išbandinėjau Gold Beauty Line firmos drėkinančią paakių kaukę ''GOLD EFFECT'' ir drėkinančią lūpų kaukę ''PINK LIPS'' .

Kaip kiekviena žinom, ne tik veido oda reikia rūpintis, bet ir paakių zona, nes nenorim anksčiau laiko susenti ir kad atsirastų raukšlių. Todėl reikia ir paakius palepinti serumais, kaukėmis. Paakių kaukė man begalo patiko, labai gerai padrėkino paakių zoną, net maskuoklis žymiai gražiau dengėsi, o ir paburkimus po akimis sumažino. Šiuos kaukės lapelius užsidėjus  paakių zonoje reikia palaikyto 10-15 min., o nuėmus kaukę, likusį serumą įmasažuoti į odą. Kiekis šių kaukių yra gana nemažas, net 30 kartų užteks palepinti savo paakius. 

Tai pat man labai patiko ir lūpų kaukės, gal jų kiekis ir - mažesnis (10vnt.), bet tikrai verta išbandyti. Aš jas naudoju į savaitę vieną kartą. Jei Jūsų lūpos yra išsausėjusios ši kaukė kaip tik Jums, ji puikiai padrėkins lūpas, sumažins išsausėjimus bei šiek tiek suteiks putlumo, o ir lūpdažis gražiau dengsis ir netaip išsausins lūpas. Kaukę reik ant lūpų laikyti 20-25 min. ir taip pat likusį kiekį po panaudojimo įmasažuoti į lūpų odą.

Bendrai apie kaukes: abi kaukės nenuslysta nuo veido judant, todėl užsidėjus kaukes galima net tvarkytis namus. Įpakavimai yra tikrai labai gražus, mane ypač lūpų kaukių įpakavimas pakerėjo, toks tikras mergaitiškas. 

Kaukes įsigyti galite čia.


Post Comment
Rašyti komentarą