Catrice makiažo pagrindas Prime And Fine Pore Refinning Anti-Shine Base

vasario 27, 2018





Gal ir visos žinote, o gal ir ne, jei norite, kad jūsų makiažas išsilaikytų žymiai ilgiau yra privaloma naudoti makiažo pagrindą-bazę. Bet tada atsiranda klausimas kokį makiažo pagrindą naudoti? Gi pilna jų yra pirkti, nuo pigiausių iki brangiausių. Bet tuo pačiu ne visos norite pirkti brangų makiažo pagrindą, nes nesat tikros, kad jis tikrai geras ir vertas savo pinigų. Tad šiandien noriu pakalbėti apie makiažo pagrindą, kuris priimtinas kiekvienai už savo nedidelę kainą.

Patys pagrindiniai reikalavimai iš makiažo pagrindo dažniausiai būna: matinis efektas ant veido, optiškai sumažėjusios veido poros ir sumažintas veido blizgesys. Daug buvau girdėjusi apie šį makiažo pagrindą, bet niekaip neprisiruošiau išmėginti, ir štai, pagaliau, mano rankose šis Catrice makiažo pagrindas Prime And Fine Pore Refinning Anti-Shine Base. Galiu pasakyti, kad tikrai labai patiko.

Bekvapis, baltos spalvos (bespalvis, nes odai nesuteikia jokios papildomos spalvos), skystos konsistencijos, labai lengvai pasiskirstantis ant veido makiažo pagrindas. Taip pat puikiai paslepia veido poras ir prailgina makiažo laikymasi ant veido. Net kreminė pudra žymiai geriau pasiskirsto ant veido, o ir ilgiau išlieka matinis efektas. Labiausiai rekomenduočiau šią bazę normaliai-riebiai odai.

Aš šią bazę pirkau Eurokos parduotuvėje, bet galima įsigyti ir Droge. Kaip tik šiuo metu Eurokos internetinėje parduotuvėje taikoma nuolaida, o ir užsisakius internetu dar ir dovanėlę gausi.
Post Comment
Rašyti komentarą